Opdrachten

Werken bij MVGM staat garant voor werken in een energieke, dynamische en leerzame omgeving. Binnen de diverse lines of business kennen wij zowel administratieve, commerciële, technische als adviserende en leidinggevende functies.

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. MVGM ontzorgt haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

Bij alle medewerkers staan onze kernwaarden centraal in hun handelen. Door de focus op kwaliteit, betrokkenheid en onze innovatieve kracht willen wij een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers creëren en daarmee toonaangevend zijn op de Nederlandse markt.

De kernwaarden van MVGM zijn:

Betrokken door onze dienstverlening af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgevers.
Resultaatgericht door te streven naar optimaal rendement en door proactief in te spelen op veranderingen.
Innovatief gericht op vernieuwingen, verbeteringen en oplossingen.
Kwaliteit van onze dienstverlening door onze kennis, ervaring en gedrevenheid en onze aandacht voor duurzaamheid.

MVGM is continu op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan de verdere stabiele groei van onze organisatie. Bekijk het vacature overzicht hieronder om te zien of er op dit moment een passende uitdaging vacant is of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@mvgm.nl

.
0 openstaande opdrachten Standplaats Gepubliceerd Startdatum